Menu mobiel

Hoe boekt u een striptease act?

Niet iedere dame geeft ook een striptease. Soms wel voor personen die alleen zijn maar niet voor groepen. Informeer dus vooraf bij ons welke aantrekkelijke vrouwen u kunt reserveren voor een striptease voor een vrijgezellen feest of Bachelor Party. U kunt ons 24 uur per dag bereiken per mail op info@amsterdam-finest.com of telefonisch vanaf 14:00 in de middag op +31 6 438 583 53.

 

U kunt een aantal dames op onze site uitkiezen en die aan ons doorgeven. Wij vertellen u precies welke dame er beschikbaar is voor een Striptease Act in Amsterdam.

Striptease in een hotel

Verblijft u in een hotel in of rond Amsterdam dan is een striptease zeker mogelijk. De dames komen graag naar u toe op de kamer. Een striptease is mogelijk in een hotel voor 1 of max 2 personen op een kamer. Voor grotere groepen in een hotel is dit op de kamer helaas niet mogelijk.

 

De sessie duurt ongeveer 20-25 minuten. Het aanraken van de dame is alleen toegestaan als zij daar zelf toestemming voor geeft. Als u alleen bent of maximaal met twee personen op de hotelkamer en u wenst meer dan alleen een striptease, dan kunt u dit zelf met de dame bespreken.

 

Verblijft u buiten Amsterdam in een hotel of privéadres en wilt u graag een striptease reserveren dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ook in steden als Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem of de kleinere plaatsen rondom deze steden bent u van harte welkom om een Striptease te boeken. Wij zijn u graag van dienst en we werken uiterst discreet.